Vertrek Wethouder Mariette van Leeuwen
Nieuws


LHN IS TROTS OP MARIETTE VAN LEEUWEN

 

De LHN heeft kennisgenomen van het bericht dat Mariette van Leeuwen Zoetermeer als wethouder gaat verlaten. Zij heeft gekozen voor een prachtige en hoge baan in de onderwijswereld.

Na 7 jaar wethouderschap en 4 jaar raadslidmaatschap voor de LHN is er eind gekomen aan haar werkzaamheden voor de LHN en de gemeente Zoetermeer.

Hoewel de LHN haar vertrek betreurt is de LHN trots op al hetgeen zij als LHN-er voor de gemeente Zoetermeer en de LHN heeft gepresteerd. Zij is een top raadslid geweest. Ook als wethouder heeft zij de belangen van de LHN nooit uit het oog verloren.

Haar portefeuilles sport, jeugd, zorg, ouderen en economische zaken heeft zij met de nodige zorgvuldigheid uitgevoerd. Nooit heeft zij uit het oog verloren dat zij in de eerste plaats LHN-er is. Hilbrand Nawijn, fractievoorzitter van de LHN in de Zoetermeerse gemeenteraad, roemt Mariette van Leeuwen om haar deskundigheid. Tussen hem en haar zijn er in die elf jaar nooit problemen geweest. Zij was een perfecte wethouder om mee samen te werken. Onder haar zijn vele zaken in Zoetermeer bereikt, zoals bv. de sportaccommodaties, opzetten van het sociaal domein, het flink ondersteunen en aantrekken van bedrijven en het geheel nieuw opzetten van het jeugdwerk in Zoetermeer, aldus Nawijn. Ook het locoburgemeesterschap van Zoetermeer heeft zij met verve vervuld.

Uiteraard ziet de LHN – fractie haar node vertrekken, maar wenst haar heel veel succes in de nieuwe baan. De LHN –fractie heeft de procedure voor haar opvolging in gang en zal daar binnenkort mededelingen over doen.

Geplaatst op 04/04/2017
Laatste berichten van LHN


Leer LHN kennen

Benita van Wegen
Benita van Wegen
Functie(s): Gemeenteraadslid
Woonachtig in: Seghwaert

Meer over Benita van Wegen »

LHN op Twitter


LHN op Facebook