LHN draagt Margeet van Driel voor als nieuwe wethouder
Nieuws


Bericht LHN:

 

Hierbij wil ik namens de LHN-fractie u op de hoogte brengen van het volgende.

De LHN zal mevrouw Margreet van Driel voordragen aan de gemeenteraad voor het ambt van wethouder. De LHN betreurt ten zeerste dat de naam van de kandidaat via de pers is uitgelekt. Het voornemen was de voordracht vandaag bekend te maken. Het was onze intentie  uiteraard u om als eerste op de hoogte te stellen. Zoals u bekend zal de gemeenteraad hier over besluiten. De voordracht zullen wij agenderen voor de komende raadsvergadering.

 

Vriendelijke groet,

 

Hilbrand Nawijn, fractievoorzitter van de LHN   

 

1488892019219_margreet35.jpg

 

Persbericht Floravontuur:

 

Vrijdag 14 april 2017 is bekend geworden dat Margreet van Driel, directeur Floravontuur Promotie Zoetermeer, officieel wordt voorgedragen ter goedkeuring aan de gemeenteraad Zoetermeer om de positie van LHN-wethouder in te nemen in het College van B&W van Zoetermeer. Na instemming door de gemeenteraad  volgt zij (o.v.b.) per 8 mei 2017 wethouder Mariette van Leeuwen op die na 7 jaar wethouderschap een functie buiten Zoetermeer heeft aanvaard.

 

Het bestuur en kantoor Floravontuur Promotie Zoetermeer  feliciteren Margreet van Driel met deze eervolle voordracht, betreuren het om na 17,5 jaar afscheid van haar te moeten nemen en wensen haar veel succes toe met deze prachtige kans om zich optimaal in te zetten voor de stad Zoetermeer. Het bestuur is voornemens om, bij positieve besluitvorming door de gemeenteraad op 8 mei 2017,  Ruud Steggerda als directeur ad interim aan te stellen bij stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer. Steggerda (49) is eigenaar van Avalon Evenementen Zoetermeer en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het evenementen- en promotiewerkveld. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Steggerda het uitgebreide takenpakket van Floravontuur Promotie Zoetermeer samen met het team, naar behoren kan uitvoeren.

 

Voor meer informatie over Floravontuur Promotie Zoetermeer kan contact worden opgenomen met Lennie Huizer, voorzitter bestuur Floravontuur Promotie Zoetermeer op 0651155194.

Geplaatst op 14/04/2017
Laatste berichten van LHN


Leer LHN kennen

Jan Lobel
Jan Lobel
Functie(s): Gemeenteraadslid
Penningmeester fractie
Lid van het Presidium
Commissie Voorzitter

Woonachtig in: Rokkeveen

Meer over Jan Lobel »

LHN op Twitter


LHN op Facebook