LHN wilt samenwerken met Forum voor Democratie
Nieuws


De LHN wilt graag samenwerken met Forum voor Democratie. Wij herkennen ons is veel van de standpunten en geloven dat wij beiden hier sterker van zullen worden. Dit heeft onze fractievoorzitter tijdens een interview met Radio West:

ZOETERMEER - Hilbrand Nawijn, de fractievoorzitter van Lijst Hilbrand Nawijn in de Zoetermeerse gemeenteraad, wil voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 gaan samenwerken met Forum voor Democratie. Dat zei hij woensdag in Studio Haagsche Bluf.

'Binnenkort gaan we praten met Thierry Baudet. Hij heeft alle mensen opgeroepen om op lokale partijen te stemmen. Dat is voor ons uitstekend', zegt Nawijn, ooit actief als kamerlid en minister voor de Lijst Pim Fortuyn (LPF). Inmiddels is hij (ook) lid geworden van Forum voor Democratie (FvD). Fractievoorzitter Baudet van FvD heeft in Rotterdam al een lokale samenwerking met Leefbaar Rotterdam. 'Hij is het beste alternatief in de landelijke politiek’, aldus Nawijn. De Zoetermeerder hoopt met de hulp van FvD acht zetels te halen.

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3566191/Hilbrand-Nawijn-wil-samenwerken-met-Forum-voor-Democratie

Wij sporen alle LHN stemmers aan om lid te worden van FvD om zo onze standpunten zowel lokaal als landelijk goed vertegenwoordigd te hebben. Om het verkiezingsprogramma van Forum voor Democratie te lezen gaat u naar de volgende link:

https://forumvoordemocratie.nl/verkiezingsprogramma

Geplaatst op 29/12/2017
Laatste berichten van LHN


Leer LHN kennen

Jan Lobel
Jan Lobel
Functie(s): Gemeenteraadslid
Penningmeester fractie
Lid van het Presidium
Commissie Voorzitter

Woonachtig in: Rokkeveen

Meer over Jan Lobel »

LHN op Twitter


LHN op Facebook