Secretariaat - Jens Woerdenbag

Hieronder ziet u de persoonlijke pagina van Jens Woerdenbag.


Jens Woerdenbag

Algemene informatie

Naam: G.J.A. (Jens) Woerdenbag
Functie(s): Fractie-Secretaris
Woonachtig: Zoetermeer (Seghwaert)
E-mailadres: [email protected]

Over Jens Woerdenbag

Ik ben geboren en opgegroeid in het mooie Zoetermeer en heb ik hier dan ook gewoond tot ik ging studeren. Tijdens mijn studie heb ik in Den Haag gewoond maar ik ben zo snel als ik kon weer teruggekeerd naar mijn Zoetermeer toen ik bijna was afgestudeerd. Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in de politiek en ik heb dan ook binnen een week sinds ik hier weer woonde het besluit genomen om contact te zoeken met de LHN en mijn diensten aan te bieden om zo mijn steentje bij te dragen aan een veiliger, leuker en beter Zoetermeer.

Toen mij na een paar ontmoetingen en een leuk gesprek werd gevraagd om fractiesecretaris te worden, twijfelde ik dan ook geen moment. Het leek mij erg leerzaam om van dichtbij mee te maken hoe de gemeentelijke politiek en de besluitvorming werkt en die verwachting is ook uitgekomen.

De LHN is een groep van hele leuke maar ook down-to-earth mensen die met een nuchtere blik de zaken bekijken. Het zijn allemaal vriendelijke en hardwerkende mensen met een echt hart voor Zoetermeer en ik ben dan ook erg blij dat ik hier deel van mag uitmaken. Naast de politieke gang van zaken, het besluitvormingsproces en de taken van een fractiesecretaris zoals notuleren heb ik ook geleerd hoe belangrijk het is om echt betrokken te zijn en te luisteren naar de inwoners van Zoetermeer. Immers wij zitten er namens hen en zij zijn onze werkgever.

Zoals ik al zei ben ik als fractiesecretaris verantwoordelijk voor het notuleren tijdens onze vergaderingen. Daarnaast hou ik deze website bij en zorg ik dat binnenkomende mailtjes naar de juiste raads- en commissieleden gaan. Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en dan zorg ik dat deze bij de juiste persoon terecht komt en u zo snel mogelijk een antwoord zal krijgen!

« Terug naar SecretariaatLaatste berichten van LHN


Leer LHN kennen

Jens Woerdenbag
Jens Woerdenbag
Functie(s): Fractie-Secretaris
Woonachtig in: Seghwaert

Meer over Jens Woerdenbag »

LHN op Twitter


LHN op Facebook