Raadsleden - Benita van Wegen

Hieronder ziet u de persoonlijke pagina van Benita van Wegen.


Benita van Wegen

Algemene informatie

Naam: B.M. (Benita) van Wegen
Functie(s): Gemeenteraadslid
Woonachtig: Weidedreef 141
2727 ED Zoetermeer (Seghwaert)
Telefoonnummer: 06.38.30.29.80
E-mailadres: [email protected]
Portefeuille(s): Natuur en milieu
Economische zaken

Over Benita van Wegen

Graag zou ik mij even kort aan u willen voorstellen. Mijn naam is Benita van Wegen. Moeder van vier kinderen in de leeftijd van 15 tot en met 20 jaar. Sinds 1 mei 1994 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik heb al 20 jaar een dierenspeciaalzaak in de Reinkenstraat te Den Haag. Dierenboetiek Reinken is dit jaar genomineerd voor de titel 'Beste Dierenspeciaalzaak 2014', waar ik bijzonder trots op ben!

In oktober 2013 ben ik benaderd door de LHN met de vraag of de lokale politiek mijn interesse zou hebben. Sinds die tijd loop ik mee binnen de fractie en op 19 mei jl.  ben ik geïnstalleerd als raadslid.  Voel me zeer vereerd dat ik mag optreden als volksvertegenwoordigster in Zoetermeer. Dit is de stad waar ik van houd en waar ik al 37 jaar met veel plezier woon.

'Economie' is een portefeuille waar ik mij de komende vier jaar voor in zal zetten. Het ondernemersklimaat in de stad moet zo gunstig mogelijk worden gemaakt. Een florerende economie zorgt voor welvaart in de stad. Een stad waar ondernemers zich graag willen vestigen en daar, zonder veel bureaucratie, ook de kans voor krijgen.

De duurzaamheid in Zoetermeer staat voorop. Zoetermeer is een groene stad waar wij trots op zijn.  Het goed onderhouden van de parken en wijken vindt de LHN van groot belang. 'Duurzaam en Groen' is de volgende portefeuille waarover ik mij zal gaan buigen.

Kortom; ik verheug me erop om mij in te zetten voor Zoetermeer. Mocht er iets zijn wat u opvalt in de stad, neem gerust contact met mij op!

« Terug naar RaadsledenLaatste berichten van LHN


Leer LHN kennen

Jan Lobel
Jan Lobel
Functie(s): Gemeenteraadslid
Penningmeester fractie
Lid van het Presidium
Commissie Voorzitter

Woonachtig in: Rokkeveen

Meer over Jan Lobel »

LHN op Twitter


LHN op Facebook