Raadsleden - Jan Lobel

Hieronder ziet u de persoonlijke pagina van Jan Lobel.


Jan Lobel

Algemene informatie

Naam: J.M. (Jan) Lobel
Functie(s): Gemeenteraadslid
Penningmeester fractie
Lid van het Presidium
Commissie Voorzitter
Woonachtig: Juweellaan 514
2719 BJ Zoetermeer (Rokkeveen)
Telefoonnummer: 079 - 361 8107
E-mailadres: [email protected]
Portefeuille(s): Bouwen en wonen

Over Jan Lobel

Jan Lobel,  Gemeenteraadslid voor de LHN sinds 2006, heeft na de verkiezingen van 2014 zoals te doen gebruikelijk een nieuwe portefeuille binnen de LHN fractie gekozen.

Nadat hij enige jaren de belangen van Sport en de Economie in de stad heeft behartigd, heeft hij in deze periode de portefeuille Wonen en Bouwen gekregen.

Wonen en Bouwen, een portefeuille net als Sport en Economie, betreft zaken die veel rechtstreeks contact met de inwoners vragen en dat juist is het prettige van volksvertegenwoordiger zijn. De eerste taak van een gemeenteraadslid is weten wat er in de stad leeft om dat te vertalen naar de Gemeenteraad.

Gemeenteraadsleden moeten zeer toegankelijk zijn voor de inwoners van de stad die hij of zij vertegenwoordigd en daarom hoopt Jan dat de inwoners zich meer betrokken voelen bij de politiek. In feite wordt bewoners die gelegenheid altijd wel geboden maar vooral op MAANDAG RAADSDAG zijn alle raadsleden in het stadhuis aanwezig en dan direct persoonlijk te benaderen.

De LHN hoopt vele inwoners te mogen verwelkomen en heeft iedere maandag vanaf 18.30 uur inloopspreekuur (tot aan de start van de vergaderingen) waarbij u alle fractieleden kunt aanspreken.

 

« Terug naar RaadsledenLaatste berichten van LHN


Leer LHN kennen

Jens Woerdenbag
Jens Woerdenbag
Functie(s): Fractie-Secretaris
Woonachtig in: Seghwaert

Meer over Jens Woerdenbag »

LHN op Twitter


LHN op Facebook